Batoane de noroi de ciocolată din coacerea de zi cu zi
Batoanele de noroi de ciocolată de la coacerea de zi cu zi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 248 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brownies din făină de nucă de cocos cu Ganache de ciocolată de la coacerea zilnică fără cereale de Kelly Smith, Coacerea Zilnică Fără Cereale, și Biscuiți Paleo Southern de la coacerea zilnică fără cereale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați firimiturile de cracker graham, zahărul brun, scorțișoara și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se amestecă bine cu mâinile.
1
Combinați untul și ciocolata în partea de sus a unui cazan dublu peste apă care nu fierbe destul. Când s-a topit, bateți pentru a netezi, apoi scoateți tigaia de pe foc. Răsturnați ciocolata într-un castron mediu și răciți-o până la călduță. Preîncălziți cuptorul la 325of.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cup. Ceapă Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Bateți zahărul, ouăle și vanilia în ciocolata călduță. Se amestecă făina de tort, amestecând până se omogenizează. Se amestecă nucile. Răsturnați aluatul peste crustă și neteziți cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Coaceți pe raftul cuptorului Central doar 35 de minute-nu mai mult. Se răcește pe un raft. Dați-l la frigider cu aproximativ o oră înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Se servește la temperatura camerei. Face 16 baruri.