Batoane de mere de patiserie daneză II

Batoane de mere de patiserie daneză II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de mere Daneze de patiserie ii. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 131 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr de cofetărie, mere, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Produse de patiserie daneză cu mere și scorțișoară, Rulouri De Scorțișoară De Patiserie Daneză, și Brânză Portocalie Patiserie Daneză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Într-o ceașcă, bateți gălbenușul de ou, amestecați apa rece în gălbenuș. Amestecați treptat amestecul de ouă în amestecul de făină până când aluatul poate fi ambalat într-o bilă. Pe o suprafață curată și uscată, întindeți 1/2 din aluat suficient de mare pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați fulgii de porumb peste aluat în tigaie. Aranjați feliile de mere peste partea superioară a stratului de fulgi de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
MărMăr
AluatAluat
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați zahărul și scorțișoara peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
ZahărZahăr
7
Întindeți a doua jumătate a aluatului pentru a acoperi întreaga tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați peste umplutură și prindeți marginile celor două cruste împreună. Bateți albușul până se spumează și periați pe crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Stropiți cu glazură cât este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Pentru a face glazura: într-un castron mic, bateți zahărul cofetarilor cu laptele și extractul de migdale până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista