Batoane De Dovlecei La Cuptor
Batoanele de dovlecei coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 41 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, făină de porumb, amestecați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare includ Batoane De Dovlecei La Cuptor, Batoane De Dovlecei La Cuptor, și Batoane De Dovlecei La Cuptor.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 475. Pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit antiaderent sau tapetați cu hârtie pergament.
Într-un castron mic, combinați amestecul Bisquick, făina de porumb, sarea, piperul și condimentele italiene.
Într-un alt castron mic, bateți oul. Înmuiați feliile de dovlecei în amestec de ouă; apoi în amestec Bisquick.
Așezați pe foaia de cookie pregătită. Pulverizați dovleceii cu spray de gătit antiaderent.
Se coace la 475 la 5 minute.
Scoateți din cuptor, întoarceți bețișoarele de dovlecel; pulverizați cu spray de gătit antiaderent. Reveniți la cuptor și coaceți încă 5 minute sau până se rumenesc.
Se servește cu sos marinara pentru scufundare.