Batoane de cânepă cu unt de arahide și cereale
Unt de arahide și bare de cânepă de cereale este un vegan mâncare de dimineață. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 72 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cereale speciale K, sare kosher, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Batoane De Cereale Cu Unt De Arahide, Unt De Arahide-Batoane De Cereale, și Bare De Cereale Crocante Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Niște chipsuri de ciocolată și chipsuri de butterscotch, topite împreună cu un pic de unt
Tapetați o tigaie de pâine de 9 cm de 5 cm cu folie Reynolds "Release" sau folosiți folie obișnuită și pulverizați-o cu gătit spray.In un bol de amestecare, amestecați împreună K Special și cânepă, rupând K Special cu spatele unei linguri, astfel încât să fie ușor zdrobit. Se amestecă salt.In un bol de amestecare separat de 2 litri, sigur pentru cuptorul cu microunde, combină siropul de orez brun și untul de arahide. Cuptor cu microunde timp de 30 de secunde sau până când este moale și fierbinte.
Adăugați vanilie, apoi amestecați amestecul Special de K/cânepă, amestecând astfel încât cerealele să fie acoperite cu amestec de unt de arahide.
Răzuiți în tigaie și apăsați ferm într-un dreptunghi.
Se transferă la frigider și se răcește aproximativ o jumătate de oră.
Scoateți din tigaie ridicând folia.
Așezați pe o tăietură și tăiați-o în bare.
Stropiți cu ciocolată topită sau lăsați așa cum este. Reveniți la frigider și lăsați ciocolata să se stabilească. Barele se vor întări, de asemenea, puțin mai mult.Mărci 6, 8, 12 sau 16 în funcție de ceea ce este ideea ta de un bar.