Batoane De Ciocolată-Caramel

Ciocolata-Caramel baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 24 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 245 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ouă, chipsuri de ciocolată semidulce, amestecul de tort alimentar al lui betty devil și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Batoane Cu Nuci De Ciocolată-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți generos sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, untul și oul cu mixerul electric la viteză mică până se amestecă bine.
Se amestecă ovăzul până se sfărâmă (folosiți degetele dacă este necesar). Rezervați 1 cană amestec de tort. Apăsați amestecul rămas în tigaie (folosiți folie de plastic sau hârtie cerată pentru a apăsa amestecul dacă este lipicios).
În cratița grea de 2 litri, încălziți caramelele și laptele la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până se topesc.
Se toarnă peste stratul de ciocolată în tigaie.
Se presară cu chipsuri de ciocolată și nuci pecan. Se sfărâmă amestecul de tort rezervat în bucăți mici; se presară deasupra.
Coaceți 24 până la 29 de minute sau până când bulele de caramel de-a lungul marginilor și amestecul de tort deasupra pare crocant și uscat. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi barele. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. Depozitați bine acoperit.