Batoane De Cheesecake Cu Ciocolată Albă
Această rețetă servește 16. O porție conține 224 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, unt, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Albă Cheesecake Covrig Baruri, Bare De Cheesecake Cu Ciocolată Albă Cu Zmeură, și Ciocolată albă zmeură Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. vas de grăsime 8-inch pătrat tigaie cu scurtarea sau spray de gătit. În castron mic, amestecați cookie-urile zdrobite și untul. Apăsați în partea de jos a pan.
Coaceți 10 minute. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F. În castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până când este ușoară și pufoasă. Bateți ouăle, pe rând, doar până se omogenizează. Într-un castron mic, amestecați ciocolata albă tocată și făina; pliați în amestecul de brânză cremă.
Întindeți aluatul peste crustă.
Coaceți 28 până la 30 de minute sau până când marginile sunt setate, dar centrul încă jiggles ușor. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră. Se da la frigider cu 2 ore inainte de servire.
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
Se ornează cu zmeură și mentă.