Batoane De Cheesecake Cu Bucăți De Ciocolată Cu Mentă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 501 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.15 pe portie. Un amestec de smântână, cremă de brânză, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Cheesecake Cu Ciocolată Cu Mentă, Batoane De Cheesecake Cu Mentă De Ciocolată, și Cookie-Uri De Ciocolată Cu Mentă Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Într-un castron mare se toarnă unt topit peste firimituri de ciocolată graham. Aruncă pentru a acoperi. Apăsați firimiturile în fundul vasului de sticlă.
Coaceți crusta timp de 10 minute sau până când crusta este setată.
Scoateți crusta din cuptor și lăsați să se răcească în timp ce pregătiți umplutura.
În bolul unui mixer electric combinați cremă de brânză, smântână, zahăr, vanilie și extract de mentă. Bateți până se combină, apoi adăugați ouăle, pe rând, răzuind părțile laterale și bătând până se încorporează complet. Bateți colorantul alimentar până când este distribuit uniform. Îndoiți bucățile de ciocolată, apoi turnați aluatul peste crusta răcită, folosiți o spatulă pentru a o întinde uniform în tigaie.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până când umplutura este setată.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 20 de minute, apoi dați-l la frigider până la servire. A se păstra acoperit la frigider până la 3 zile.