Batoane De Biscuiți Cu Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bețișoarele de biscuiți cu smântână. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână sare, smântână, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de orez sălbatic fără Gluten cu galbenele, vișine și smântână de caju, Biscuit Ușor Cu Frișcă, și Crema Biscuit Strawberry Shortcake.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă arpagicul. Se amestecă smântâna până când aluatul părăsește partea bolului și formează o bilă.
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați ușor de 10 ori.
Rulați sau bateți în dreptunghi de 12x8 inci.
Tăiați dreptunghiul transversal în 12 benzi, 8x1 inch. Răsuciți fiecare bandă.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de cookie-uri unsuroasă.
Ungeți ușor fâșiile cu unt.
Se presară cu semințe de mac.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia cookie.