Batoane Cu Unt De Mere

Batoane Cu Unt De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați batoanele cu unt de mere. Această rețetă servește 16. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 248 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 252 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt de mere, ovăz, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Batoane Cu Unt De Mere, Batoane Cu Unt De Mere Cu Fulgi De Ovăz, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°. într-un castron mediu, combinați amestecul de tort și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Tăiați în 1/2 cană de unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul este sfărâmicios. Rezervați 1 cană amestec pentru topping. În partea de jos a tigaiei pătrate de 8 inci, apăsați amestecul de firimituri rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 15 minute. Între timp, amestecați nucile, ovăzul și untul topit în amestecul de firimituri rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Întindeți untul de mere uniform pe crusta parțial coaptă până la 1 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Se presară cu amestec de firimituri rezervat, apăsând ușor în untul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
6
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Presărați cu nuci tocate suplimentare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
8
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista