Batoane Cu Unt De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați batoanele cu unt de mere. Această rețetă servește 16. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 248 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 252 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt de mere, ovăz, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Batoane Cu Unt De Mere, Batoane Cu Unt De Mere Cu Fulgi De Ovăz, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. într-un castron mediu, combinați amestecul de tort și vanilia.
Tăiați în 1/2 cană de unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul este sfărâmicios. Rezervați 1 cană amestec pentru topping. În partea de jos a tigaiei pătrate de 8 inci, apăsați amestecul de firimituri rămas.
Coaceți 15 minute. Între timp, amestecați nucile, ovăzul și untul topit în amestecul de firimituri rezervat.
Întindeți untul de mere uniform pe crusta parțial coaptă până la 1 inch de margine.
Se presară cu amestec de firimituri rezervat, apăsând ușor în untul de mere.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 1 oră.
Presărați cu nuci tocate suplimentare, dacă doriți.
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.