Batoane Crocante De Marshmallow Din Cereale Integrale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele crocante de Marshmallow din cereale integrale. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 184 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, afine, cereale cu mai multe cereale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Batoane Crocante De Marshmallow Din Cereale Integrale, Batoane Crocante Cu Marshmallow Cu Ciocolată Dublă, și Batoane Crocante Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată (Fără Marshmallow).
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mic.
Adăugați marshmallows și gătiți, amestecând constant, 4 până la 5 minute sau până se topește și se omogenizează.
Se amestecă cerealele și 1 cană de afine până se acoperă bine.
Apăsați amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se toacă restul de 1/4 cană de afine și se presară deasupra.
Lăsați să stea 10 până la 15 minute sau până când este ferm.
Așezați 1/3 cană de jumătăți de pecan, tocate, într-un singur strat pe o tigaie superficială.
Coaceți la 350 timp de 8 până la 9 minute sau până la prăjit, amestecând o dată după 5 minute. Pregătiți bare crocante de Marshmallow din cereale integrale, conform instrucțiunilor, prin amestecul de presare în trepte, conform instrucțiunilor, în vasul de copt acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu nuci pecan prăjite și 1 linguriță. scorțișoară măcinată. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Per bar: calorii 142; grăsime 9g (sat 1g, mono 9G, poli 4G); proteine 7g; Carb 9g; fibre 9g; Chol 4mg; fier 7mg; sodiu 22mg; Calc 10mg.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Kashi GOLEAN Crunch! cereale.