Pops Daiquiri Capsuni-Mango

Pops Daiquiri Capsuni-Mango
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, Pops Daiquiri cu căpșuni și mango ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten și fără lactate de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 40 de calorii. Această rețetă servește 20 și costă 39 de cenți per porție. Un amestec de zahăr, forme pentru congelator) și bețișoare din lemn, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent de 22%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Strawberry Mango Daiquiri, Mango Strawberry Swirl Daiquiri și Mango Daiquiri.

Instrucțiuni

1
Pune jumatate din apa, nectarul de mango, romul, zeama de lamaie verde, capsunile, mango si zaharul intr-un blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Căpșuni Proaspete Tăiate în Jumătate1 Kilogram De Căpșuni Proaspete Tăiate în Jumătate
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Turnați 1/4 cană de amestec în fiecare dintre cele 10 forme sau pahare de hârtie; forme superioare cu suporturi. Dacă folosiți cupe, acoperiți cu folie și introduceți bețișoare prin folie. Repetați cu ingredientele și formele rămase. Congelați până se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista