Bastoane dulci de Crăciun

Bastoane dulci de Crăciun
Trestele de Crăciun Dulci necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 30. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 192 de calorii , 3 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 30 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de făină, coajă de portocală, apă caldă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca aperitiv ieftin de Crăciun . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare sunt Cringle Christmas Crack (The Best Christmas Crack Ever!) , Divine Christmas Candy Cane Cookies și A Christmas With Peking Duck .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați toate ingredientele de umplutură. Se aduce la fierbere; reduceți căldura și gătiți 5 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Între timp, pentru aluat, opărește laptele și se răcește până la călduț. Se dizolvă drojdia în apă; puse deoparte. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, sarea și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Adăugați laptele, amestecul de drojdie și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Se amestecă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Pune aluatul într-un bol uns cu unt. Acoperiți strâns cu folie de plastic; da la frigider pentru cel putin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață bine făinată, întindeți fiecare jumătate de aluat într-un format de 18 inchi. x 15 inchi. dreptunghi. Împărțiți umplutura și întindeți pe fiecare dreptunghi. Îndoiți fiecare dreptunghi în treimi, începând cu 15 inchi. lateral. Aluatul va măsura acum 15 in. x 6 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Tăiați fiecare bucată în 15 fâșii scurte. Răsuciți fiecare fâșie și modelați-o într-un baston de bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
9
Așezați pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Coaceți la 375° timp de 15-18 minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe gratele de sârmă. Înghețați cu o glazură de zahăr de cofetă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista