Bastoane dulci de Crăciun
Trestele de Crăciun Dulci necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 30. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 192 de calorii , 3 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 30 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de făină, coajă de portocală, apă caldă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca aperitiv ieftin de Crăciun . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare sunt Cringle Christmas Crack (The Best Christmas Crack Ever!) , Divine Christmas Candy Cane Cookies și A Christmas With Peking Duck .
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați toate ingredientele de umplutură. Se aduce la fierbere; reduceți căldura și gătiți 5 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Între timp, pentru aluat, opărește laptele și se răcește până la călduț. Se dizolvă drojdia în apă; puse deoparte. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, sarea și coaja de lămâie.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați laptele, amestecul de drojdie și ouăle.
Se amestecă pentru a forma un aluat moale.
Pune aluatul într-un bol uns cu unt. Acoperiți strâns cu folie de plastic; da la frigider pentru cel putin 2 ore.
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață bine făinată, întindeți fiecare jumătate de aluat într-un format de 18 inchi. x 15 inchi. dreptunghi. Împărțiți umplutura și întindeți pe fiecare dreptunghi. Îndoiți fiecare dreptunghi în treimi, începând cu 15 inchi. lateral. Aluatul va măsura acum 15 in. x 6 in.
Tăiați fiecare bucată în 15 fâșii scurte. Răsuciți fiecare fâșie și modelați-o într-un baston de bomboane.
Așezați pe foi de copt unse.
Coaceți la 375° timp de 15-18 minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe gratele de sârmă. Înghețați cu o glazură de zahăr de cofetă, dacă doriți.