Bastoane De Pui Italiene
Rețeta bastoanelor de pui italiene ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 36 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, piper măcinat, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bastoane De Sparanghel Italian, Italiană Scufundare Bastoane, și Batoane De Pâine Din Plante Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o farfurie sau platou, combinați firimiturile de pâine, parmezanul, cimbru, busuioc, oregano, sare, usturoi praf și piper roșu. Înmuiați fâșiile de pui în untul topit, apoi dragați-le în amestecul de pesmet.
Așezați fâșiile de pui într-un singur strat pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când puiul este gătit.
Serviți bețișoarele de pui fierbinți cu sos marinara sau serviți fierbinte sau rece cu muștar de miere.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione]()
Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione
Foarte intens și complex, cu note moi de fructe de cireș negru și cireș, împreună cu arome picante intense și plăcute, în special de tutun, cacao și piper negru amestecate cu note balsamice și minerale agreabile.