Bastoane De Pui De Bivol La Grătar
Bastoanele de pui de bivol la grătar necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați pansament cu brânză, unt, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bastoane De Pui De Bivol La Grătar, Buffalo Ranch Mozzarella Bastoane, și Buffalo Wing Covrig Bastoane.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați untul, sosul de piper, mierea, semințele de țelină și sarea.
Scoateți 2 linguri amestec de sos; pus deoparte.
Adăugați puiul în amestecul de sos rămas; se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 2 ore.
Între timp, înmuiați zece frigarui de lemn de 10 până la 12 inci în apă 30 de minute.
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Infilați fiecare pui fraged pe o frigăruie.
Acoperiți și grătați puiul la foc mediu 8 până la 10 minute, întorcându-vă o dată și perindând frecvent cu amestec de sos rezervat, până când nu mai este roz în centru. Aruncați orice amestec de sos rămas.
Serviți puiul cu sos de brânză albastră.