Bas în dungi cu salată de coriandru-ceapă

Striped Bass cu salată de Cilantro-ceapă este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 383 calorii, 34G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de fileuri de bas cu dungi de crescătorie, ulei de măsline, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Bas în dungi cu salată de coriandru-ceapă, Basul cu dungi Foshee cu sos de ceapă caramelizat, și Bas cu dungi sălbatice cu Scallions și salată de ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați 2 linguri de suc de lămâie, iaurt, 1 lingură de apă, 1/4 linguriță de sare și avocado într-un castron mic; se pasează cu o furculiță până se omogenizează.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Adăugați 1 1/2 linguri de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Presărați peștele uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare și piper negru.
Adăugați pește în tigaie, cu pielea în jos și sotati timp de 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Puneți tigaia în cuptor; gătiți la 400 timp de 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați restul de 1 lingură de suc de lămâie și restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Adăugați coriandru și ceapă; aruncați ușor pentru a acoperi. Lingură aproximativ 3 linguri amestec de avocado pe fiecare din cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 file și 1/2 cană de salată.
Serviți cu Tabasco, dacă doriți.