Bas la cuptor cu brânză Romano
Basul copt cu brânză Romano necesită aproximativ 22 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $6.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 624 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 21 de fani. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ulei de măsline, file de păstrăv și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 98%. Încercați Bas la cuptor cu brânză Romano, Ardei Romano umpluți la cuptor, și Pui Parmezan Crocant La Cuptor Romano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Combinați firimiturile de pâine, praful de usturoi, brânza și pătrunjelul într-un castron mediu nereactiv. Frecați fiecare file cu suc de lămâie, apoi dragați fiecare file în amestecul de firimituri pentru a acoperi uniform.
Așezați fileurile pe o tigaie tapetată cu hârtie cerată sau pergament.
Stropiți ulei de măsline peste fileuri.
Coaceți la cuptor timp de 10 până la 15 minute sau până când fileurile de pește sunt fierte.