Bas cu dungi întregi cu lămâie și mentă
Întregul bas cu dungi cu lămâie și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.13 pe portie. O porție conține 394 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oregano, mentă plus 4 crenguțe, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Bas cu dungi sotate cu Pesto de mentă și morcovi condimentați, Bas cu dungi la grătar cu lămâie și fenicul, și Bas cu dungi prăjite cu ierburi și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați raftul la 6 inci sub broiler. Preîncălzirebroiler. Tapetați foaia de copt cu folie.
Tăiați 1 jumătate de lămâie în felii.
Tăiați alte jumătăți în pene.
Se presară în interiorși afară cu sare și piper. Amestecați uleiul de măsline,ceapa, menta tocată, sucul de lămâie, oregano și usturoiul în mini procesor până când se formează piure grosier. Sos de sezon cu sare șipiper. Rezervați 3 linguri de sos.
Răspândiresos rămas în interiorul cavității și peste pește,frecându-se în tăieturi în carne.
Așezați felii de lămâieși crenguțe de mentă în cavitate.
Se fierbe peștele până se gătește și pieleaeste crocant, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Serviți peștecu pene de lămâie și sos rezervat.
Pe porție: 443,30 calorii (kcal), 53,5% calorii din grăsimi,
35 grăsimi (g), 4,32 grăsimi saturate (g),161,79 colesterol (mg), 3,48 carbohidrați (g), 1,18 fibre dietetice(g), 0,85 zaharuri totale(g), 2,29 carbohidrați neți (g), 45,17 proteine (g)