Bas Cu Dungi În Stil Coreean

Bas Cu Dungi În Stil Coreean
Basul cu dungi în stil coreean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 203 calorii, 31g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sherry, pastă de chile, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bas Cu Dungi Întregi, Creole Dungi Bas, și Bas cu dungi cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția spray-ului de gătit într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la frigider 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Scoateți peștele din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Așezați fileurile pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 4 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista