Bas Cu Dungi În Stil Coreean

Basul cu dungi în stil coreean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 203 calorii, 31g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sherry, pastă de chile, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bas Cu Dungi Întregi, Creole Dungi Bas, și Bas cu dungi cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția spray-ului de gătit într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la frigider 20 de minute.
Scoateți peștele din pungă; aruncați marinada.
Așezați fileurile pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 4 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.