Bas cu dungi prăjite la tigaie cu anghinare prăjită, ciuperci și marmeladă de roșii

Bas cu dungi prăjite la tigaie cu anghinare prăjită, ciuperci și marmeladă de roșii
Basul cu dungi prăjite cu anghinare prăjită, ciuperci și marmeladă de roșii este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 528 calorii, 41G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.18 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de fenicul, maitake, Meyer lemon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Bas Cu Dungi Prăjite, Bas cu dungi prăjite cu " ratatouille, și Bas Cu Dungi Prăjite Cu Ierburi pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista