Bas Cu Dungi Cu Unt De Var
Striped bas cu unt de var este un pescatarian rețetă cu 23 de porții. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Dacă aveți la îndemână smântână grea, frunze de pătrunjel, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bas cu dungi cu bulion de var, Bas cu dungi cu bulion de var, și Bas cu dungi cu sos de ghimbir-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă peștele cu prosoape de hârtie și se condimentează cu jumătate din sare și piper.
Întindeți făina pe hârtie cerată și fileuri de dragare.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când uleiul strălucește.
Adăugați fileuri, pielea în jos și gătiți 4 minute, până când pielea este crocantă. Întoarceți fileurile și gătiți cu 1 până la 2 minute mai mult.
Transferați-le, cu pielea în sus, pe o farfurie caldă.
Adăugați vin, suc de lămâie și șalotă în tigaie; se fierbe la foc mare 2 până la 3 minute, până când lichidul se reduce la aproximativ 1 1/2 linguri. Se amestecă smântâna. Odată ce amestecul bulează, reduceți căldura la minim. Rotiți în unt câte o bucată, adăugând fiecare bucată înainte ca cea anterioară să se topească complet. Ridicați tigaia de pe foc de câteva ori, astfel încât sosul să nu se separe.
Adăugați restul de sare și piper.
Așezați cartofii pe farfurii de servire și acoperiți cu un file, cu pielea în sus. Lingurați untul de tei și împrăștiați ierburile deasupra.