Bas Cu Dungi Cu Unt De Var

Bas Cu Dungi Cu Unt De Var
Striped bas cu unt de var este un pescatarian rețetă cu 23 de porții. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Dacă aveți la îndemână smântână grea, frunze de pătrunjel, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bas cu dungi cu bulion de var, Bas cu dungi cu bulion de var, și Bas cu dungi cu sos de ghimbir-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă peștele cu prosoape de hârtie și se condimentează cu jumătate din sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Întindeți făina pe hârtie cerată și fileuri de dragare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când uleiul strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați fileuri, pielea în jos și gătiți 4 minute, până când pielea este crocantă. Întoarceți fileurile și gătiți cu 1 până la 2 minute mai mult.
5
Transferați-le, cu pielea în sus, pe o farfurie caldă.
6
Adăugați vin, suc de lămâie și șalotă în tigaie; se fierbe la foc mare 2 până la 3 minute, până când lichidul se reduce la aproximativ 1 1/2 linguri. Se amestecă smântâna. Odată ce amestecul bulează, reduceți căldura la minim. Rotiți în unt câte o bucată, adăugând fiecare bucată înainte ca cea anterioară să se topească complet. Ridicați tigaia de pe foc de câteva ori, astfel încât sosul să nu se separe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8
Așezați cartofii pe farfurii de servire și acoperiți cu un file, cu pielea în sus. Lingurați untul de tei și împrăștiați ierburile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateMediu
Gata În17 m.
Porții23
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista