Bas Cu Dungi Cu Unt De Var

Bas Cu Dungi Cu Unt De Var
Striped bas cu unt de var este un pescatarian rețetă cu 23 de porții. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Dacă aveți la îndemână smântână grea, frunze de pătrunjel, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bas cu dungi cu bulion de var, Bas cu dungi cu bulion de var, și Bas cu dungi cu sos de ghimbir-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă peștele cu prosoape de hârtie și se condimentează cu jumătate din sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Întindeți făina pe hârtie cerată și fileuri de dragare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când uleiul strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați fileuri, pielea în jos și gătiți 4 minute, până când pielea este crocantă. Întoarceți fileurile și gătiți cu 1 până la 2 minute mai mult.
5
Transferați-le, cu pielea în sus, pe o farfurie caldă.
6
Adăugați vin, suc de lămâie și șalotă în tigaie; se fierbe la foc mare 2 până la 3 minute, până când lichidul se reduce la aproximativ 1 1/2 linguri. Se amestecă smântâna. Odată ce amestecul bulează, reduceți căldura la minim. Rotiți în unt câte o bucată, adăugând fiecare bucată înainte ca cea anterioară să se topească complet. Ridicați tigaia de pe foc de câteva ori, astfel încât sosul să nu se separe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8
Așezați cartofii pe farfurii de servire și acoperiți cu un file, cu pielea în sus. Lingurați untul de tei și împrăștiați ierburile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateMediu
Gata În17 m.
Porții23
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista