Striped Bass cu salvie și unt de vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $5.45 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1541 calorii, 43G de proteine, și 123G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de port Rubin, oțet de vin roșu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 46 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Bas cu dungi sălbatice arse cu salvie de roșii " fondue, Bas Cu Dungi Cu Unt De Var, și Bas cu dungi la grătar cu unt portocaliu-șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare, largă, cu fețe adânci, cu fund greu, la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ulei, tigaie învârtită pentru a acoperi. Când uleiul este fierbinte, reduceți căldura la mediu și adăugați fileuri, cu pielea în jos. Gatiti pana cand pielea devine crocanta, 6 pana la 8 minute, drenand grasimea dupa cum este necesar. Întoarceți cu grijă peștele și continuați să gătiți încă 1 până la 2 minute, ștergând partea pielii cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual