Bas Cu Dungi Cu Salsa Verde Și Legume Prăjite Mediteraneene
Basul cu dungi cu Salsa Verde și legume prăjite mediteraneene este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 493 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $10.36 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Bas cu dungi cu Salsa Verde și legume prăjite mediteraneene, Grătar: bas cu dungi cu Salsa prăjită, și Biban de mare prăjit cu ierburi cu Salsa Verde.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.