Baruri Abundente De Afine

Baruri Abundente De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați batoanele abundente de afine. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 139 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ovăz de modă veche, bicarbonat de sodiu, zahăr brun ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Afine Crumb Baruri, Afine Crumb Baruri, și Afine Crumb Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți și ungeți o coacere pătrată de 8 inci pan.In un castron mare, amestecați împreună ovăzul, făina, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
UmărUmăr
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Adăugați margarina topită și amestecați cu o furculiță până când se combină uniform și se formează firimituri mari.Rezervați 1/2 cană din amestecul de firimituri pentru topping.Apăsați amestecul rămas uniform și ferm în fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți timp de 12 minute pentru a seta crusta.În timp ce se coace, combinați fructele de pădure, zahărul, amidonul de porumb și sucul de lămâie într-o cratiță mică, amestecând până când amidonul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se încălzește la foc mediu până când amestecul ajunge la foc mic.Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când sucurile nu mai sunt tulbure, aproximativ 2 minute.Puneți umplutura peste crusta coaptă și sfărâmați uniform amestecul de firimituri rezervat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Lăsați să se răcească complet în tigaie, înainte de a tăia în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista