Barele de zmeură ale bunicii
Barele de zmeură ale bunicii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 178 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 18%. Încercați Briose cu tărâțe de zmeură: mai bune decât ale bunicii, Desertul de șerbet cu zmeură de lămâie al bunicii, și Batoanele de lămâie ale bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Într-un castron mediu combinați untul, zahărul alb, zahărul brun, făina, praful de copt și sarea; se amestecă bine.
Răspândiți 2/3 din amestec în tigaia pregătită.
Răspândiți gemul peste amestec.
Combinați amestecul rămas cu ovăz și nuci; se presară peste stratul de gem.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.