Barele de strat super-Duper ale camionului tratează
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați barele de straturi Super-Duper ale camionului. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 636 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 1,15 USD pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 78 de fani. Dacă aveți la îndemână unt, lapte condensat, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Super-Duper Chili, Burgeri Super Duper Guacamole, și Super Duper măsline răspândit sau Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 km f și ungeți o tigaie de 9 x 9 inci (dublați rețeta și folosiți o tigaie de 9 x 13 inci dacă doriți un lot mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Topiți untul într-o cratiță la foc mic sau la cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Amestecați untul topit cu firimiturile de cracker graham și apăsați amestecul de crustă în jos pentru a acoperi fundul tigaiei (sau puteți topi untul în tigaie în sine și apăsați firimiturile în loc deasupra untului topit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Puneți fiecare dintre ingredientele alese, cu excepția unuia dintre alegerea dvs., deasupra crustei graham cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Pie Crust
5
Se toarnă laptele condensat deasupra ingredientelor (nu trebuie să fie un strat solid), apoi se presară blatul cu ultimul ingredient.