Baruri nuci Rustic ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 104 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 64. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, caju prăjit, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare de alimentare pentru Date și piulițe, Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, și Bare Rustice Cu Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. F. Ungeți o tigaie de copt de 13 x 9 inci (adâncime de 2 inci) și tapetați cu 2 foi încrucișate de folie, lăsând o surplombă de 2 inci pe toate părțile. Folie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Bateți împreună făina, zahărul, praful de copt și sarea, apoi amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când amestecul seamănă cu făina grosieră cu bulgări de unt de mărimea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
3
Adăugați oul și amestecați cu o furculiță (sau puls) până când începe să se formeze o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porțiune o dată sau de două ori într-o mișcare înainte. Adunați aluatul împreună cu răzuitorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Apăsați aluatul uniform pe partea inferioară (dar nu în sus) a tigaiei de copt și coaceți până când marginile sunt aurii și începeți să vă îndepărtați de părțile laterale ale tigaiei, 15 până la 25 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
1
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. prăjiți migdale și alune pe părțile separate ale unei tigaie de mică adâncime până când sunt parfumate și aurii în interior, 8 până la 10 minute. Frecați alunele într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta orice piele liberă (unele piei pot rămâne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Migdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Tava De Copt
Cuptor
2
Creșteți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Aduceți mierea, zahărul brun și sarea la fiert într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc moderat, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi fierbeți, fără a amesteca, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Miere
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se adaugă untul și smântâna și se fierbe, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
5
Se ia de pe foc și se amestecă toate nucile până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
6
Întindeți amestecul uniform peste crustă și coaceți până când toppingul este caramelizat și clocotit, 15 până la 25 de minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft. Ridicați desertul din tigaie folosind folie și tăiați-l în 64 de bare. Îndepărtați barele din folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Barele de nuci se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.