Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bare lipicioase de arțar-Pecan. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 167 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 37 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, sare, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Maple Pecan Sticky Baruri, Pecan-maple Sticky Rolls, și Chifle Lipicioase Din Arțar-Pecan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 9x9x2-inch tigaie metalică pentru tort. Folosind mixerul electric, bateți untul, zahărul și gălbenușul de ou în castron pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Formă De Tort
Bol
Cuptor
2
Adăugați făină și sare; bateți până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul împreună. Apăsați aluatul peste partea de jos și 1/2 inch în sus laturile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți crusta până la aur, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Combinați primele 4 ingrediente în cratiță medie. Se aduce la fierbere, amestecând până când untul se topește și amestecul este neted. Se fierbe umplerea 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă în vanilie, apoi nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Nuci
3
Se toarnă umplutura fierbinte în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Coaceți barele până când umplutura clocotește în centru, aproximativ 15 minute. Răciți barele complet în tigaie pe raft (umplerea va deveni fermă). Se răcește cel puțin 1 oră și până la 2 ore. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.)