Bare Lipicioase De Arțar-Pecan

Bare Lipicioase De Arțar-Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bare lipicioase de arțar-Pecan. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 167 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 37 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, sare, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Maple Pecan Sticky Baruri, Pecan-maple Sticky Rolls, și Chifle Lipicioase Din Arțar-Pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 9x9x2-inch tigaie metalică pentru tort. Folosind mixerul electric, bateți untul, zahărul și gălbenușul de ou în castron pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați făină și sare; bateți până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul împreună. Apăsați aluatul peste partea de jos și 1/2 inch în sus laturile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți crusta până la aur, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați primele 4 ingrediente în cratiță medie. Se aduce la fierbere, amestecând până când untul se topește și amestecul este neted. Se fierbe umplerea 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă în vanilie, apoi nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
NuciNuci
3
Se toarnă umplutura fierbinte în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți barele până când umplutura clocotește în centru, aproximativ 15 minute. Răciți barele complet în tigaie pe raft (umplerea va deveni fermă). Se răcește cel puțin 1 oră și până la 2 ore. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Tăiați în 30 de bare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista