Bare De Tort Festive
Nevoie de o desert fără gluten? Barele de tort Festive ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de zahăr, unt, glazură pufoasă bătută și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt Bare De Tort Festive, Baruri Festive De Prăjituri Cu Fructe, și Baruri Festive cu fructe și nuci.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează tigaia de 13x9 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mediu, bateți amestecul de prăjituri, untul, laptele și ouăle cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 20 de secunde sau până când se amestecă bine. Se amestecă cireșele și extractul de migdale.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 45 de minute. Îngheț cu glazură.
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri.
Măsurați zahărul roșu în boluri. Apăsați ușor tăietorul de prăjituri de 2 inci în glazura barei pentru a face amprenta designului; îndepărtați tăietorul. Dip cutter în zahăr; loc pe amprenta în glazură pentru a face design.