Bare de pâine cu banane cu glazură de unt brun

Bare de pâine cu banane cu glazură de unt brun
Barele de pâine cu banane cu glazură de unt brun ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 476 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, smântână, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare de pâine cu banane cu glazură de unt brun, Tort de banane cu unt brun cu glazură de unt brun, și Zucchini baruri cu unt maro crema de branza glazura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu jeleu de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți zahărul alb, smântâna, 1/2 cană de unt înmuiat și ouăle într-un bol cu un mixer electric până la crem. Bateți în banane și 2 lingurițe extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
SmântânăSmântână
BananeBanane
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați făină, bicarbonat de sodiu și sare; se amestecă timp de 1 minut. Se amestecă nucile în aluat până se încorporează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la aur, aproximativ 27 de minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Topiți 1/2 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu până la barbotare și maro auriu, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scoateți din căldură.
8
Bateți zahărul, laptele și extractul de vanilie al cofetarilor în unt topit până când se atinge o consistență netedă de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
GlazuraGlazura
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Întindeți glazura peste barele de banane răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
BananeBanane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista