Bare de nuci crocante dulci și sărate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați barele de nuci crocante dulci și sărate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, arahide, sirop de aur și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui dulce și sărat crocant, Brownies dulci, sărate, masticabile și crocante, și Salată De Mere Și Țelină Dulce, Sărată, Crocantă, Zingy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fii încă inima mea bate! Sau poate că acest lucru nu este cel mai bun lucru de spus aici, având în vedere probabilitatea ca această bucată de ciocolată să provoace un astfel de rezultat. Nu aș vrea să fac acest lucru foarte des, atât de imposibil este să pleci cu orice convingere. Mă tem că este bucătăria echivalentă cu cocaina crack.
Cu toate acestea, după cum spun francezii "totul cu moderatie, chiar moderatie."Acest lucru este glorios necumpătat, revoltător vulgar. Îmi place.
Cheia este echilibrul blaring între dulce și sărat: este ca și cum mai multe klaxons merge off în cap ca mananci. Și este ciudat că, în timp ce în mod normal aș evita o ofertă de ciocolată cu lapte, o prefer aici decât versiunea mixtă cu lapte și lapte. Nici asta nu e rău, și din moment ce juriul se potrivește cu asta, simt că este corect să vă avertizez cu privire la oricare dintre opțiuni. Pentru ceea ce merită, îmi place versiunea mai întunecată din tigaia rotundă și tăiată în pene subțiri de tip panforte, iar versiunea mea preferată de ciocolată cu lapte așezată într-o tigaie dreptunghiulară și tăiată în plăci groase, ghemuite (mai degrabă așa cum simt și arăt după ce am mâncat prea multe dintre ele).
Aliniați tigaia cu formă de arc cu folie de aluminiu sau folosiți o tigaie cu folie.
Rupeți sau tocați ciocolata în bucăți și aruncați-o într-o cratiță grea.
Adăugați untul și siropul, puneți la foc mic și topiți ușor împreună.
Sfatuiți arahidele într-un castron și zdrobiți bomboanele de fagure cu mâinile, lăsând molozul strălucitor de aur să cadă în nuci.
Luați amestecul de ciocolată topită de pe foc și amestecați alunele și bomboanele de fagure zdrobite, apoi îndreptați-vă direct în tigaia cu formă de arc sau în tigaia cu folie. Neteziți partea superioară a amestecului cât puteți, apăsând cu o spatulă de siliciu sau o mână cu mănuși de vinil de unică folosință. Puneți la frigider aproximativ 4 ore și, odată setat, tăiați în felii după dorință.
Faceți înainte notă: barele pot fi făcute cu 1 zi înainte.
Transferați feliile într-un recipient etanș, stratificat cu hârtie pergament și păstrați-l la frigider. Păstrează timp de 3 până la 4 zile.