Bare De Lămâie-Nucă De Cocos
Bare de lamaie-nucă de cocos ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 109 calorii. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare De Nucă De Cocos Cu Lămâie, Bare De Nucă De Cocos Cu Lămâie, și Bare De Nucă De Cocos Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 8x8x2-inch tava de copt din metal cu folie, lăsând consola. Folie de unt.
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor; amestecați 5 secunde.
Adăugați nucă de cocos și unt; procesați până când amestecul seamănă cu făina fină și începe să se aglomereze. Adunați aluatul în minge. Apăsați aluatul uniform pe fundul tăvii pregătite.
Coaceți crusta până la aur la margini, aproximativ 25 de minute.
Combinați 3/4 cană zahăr, ouă, suc de lămâie, coajă de lămâie, făină, praf de copt și sare în procesor. Se amestecă umplutura până se omogenizează.
Scoateți crusta din cuptor.
Se toarnă umplutura uniform peste crusta fierbinte. Reveniți la cuptor și coaceți până când umplutura începe să se rumenească la margini și este doar setată și elastică la atingere în centru, aproximativ 30 de minute.
Transferați tigaia în raft; răciți complet barele de lămâie.
Folosind folie ca ajutor, transferați barele de lămâie pe suprafața de lucru. Aplatizați marginile foliei.
Tăiați în 16 bare. Cerneti zaharul pudra peste. (Se poate face cu 5 zile înainte. A se păstra etanș într-un singur strat la frigider.)