Bare De Firimituri De Afine
Cranberry Crumb baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 210 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Bare De Firimituri De Afine, Bare De Firimituri De Afine, și Bare De Firimituri De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți tigaia de 13x9 inci cu unt sau spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați făina, 1 cană zahăr, migdalele, praful de copt și sarea.
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă oul. Apăsați 2 1/2 căni de amestec de firimituri în fundul tigaiei. Se amestecă scorțișoara în amestecul de firimituri rămas; pus deoparte.
În castron mediu, amestecați toate ingredientele de umplere. Lingură uniform peste crustă. Lingura rezervat amestec firimituri uniform peste umplere.
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când blatul devine maro auriu deschis. Se răcește complet. Se dă la frigider până se răcește.
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra bine acoperit la frigider.