Bare De Dovleac (Făină Albă De Grâu Integral)
Bare de dovleac (făină albă de grâu integral) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 49 de porții cu 99 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, vanilie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Scandaloase De Macadamia Cu Ciocolată Albă (Făină Albă De Grâu Integral), Biscuiți Din Lapte Bătut (Făină Albă De Grâu Integral), și Tort De Morcovi (Făină Albă De Grâu Integral) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți ușor fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci cu scurtare.
Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul granulat, uleiul și dovleacul cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Se amestecă făina, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, sarea, ghimbirul și cuișoarele.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 2 ore.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, untul și vanilia cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, până se omogenizează și se întinde. Frost baruri.
Tăiați în 7 rânduri cu 7 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.