Această rețetă face 36 de porții cu 160 de calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sirop de porumb, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Bare De Cheesecake Cu Zmeură, Bare De Cheesecake Cu Zmeură, și Bare De Zmeură-Cheesecake.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375. Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii dreptunghiulare, 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Bateți făina, zahărul granulat, sarea, untul și 1/3 cană sirop de porumb cu mixerul electric la viteză medie până se formează aluatul. Apăsați uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Sirop De Porumb
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Tigaie
3
Bateți crema de brânză într-un castron mediu până se omogenizează. Bateți ouăle până se omogenizează bine. Bateți în 1 cană sirop de porumb și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Sirop De Porumb
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis și umplutura este setată (umplutura poate părea pufoasă). Se amestecă gemul; se întinde pe bare fierbinți. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider cel puțin 3 ore până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru 36 de bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.
7
Se presară cu zahăr pudră chiar înainte de servire. Puneți la frigider toate barele rămase.