Barele de afine necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Acest hor d ' oeuvre are 116 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr de cofetari, scurtare, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Bare De Plăcintă Cu Afine, Bare De Plăcintă Cu Afine, și Bare De Plăcintă Cu Afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Pentru a face crusta: scurtarea cremei, zahăr, un ou, lapte și extract de migdale într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Scurtarea
Cremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Zahăr
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă făina și praful de copt, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Răspândiți crusta uniform în tava de copt. Se acoperă cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Pentru a face toppingul: într-un castron mediu, bateți două ouă și cremă de brânză până se omogenizează. Se amestecă zahărul pudră și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se întinde peste afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până când este ferm la atingere. Se răcește în tigaie înainte de tăiere.