Roșu Crumble baruri este un vegetarian desert. Această rețetă servește 24 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ovăz de modă veche, ananas, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fig Crumble Baruri, zmeură crumble baruri, și Strawberry Crumble Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb, merisoarele și ananasul; aduceți la fierbere, amestecând des. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când boabele apar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Amidon De Porumb
Ananas
Fructe De Padure
Zahăr
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron mare, combinați făina, ovăzul, zahărul brun și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă nucile pecan. Puneți deoparte 1-1 / 2 căni pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci Pecan
5
Apăsați amestecul de firimituri rămas pe fundul unui 13-in. x 9-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Se coace la 350 la 8-10 minute sau până se întărește; se răcește timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se toarnă umplutura de fructe peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Fructe
8
Se presară cu amestec de firimituri rezervat.
9
Coaceți timp de 25-30 de minute mai mult sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.