Roșu Crumble baruri este un vegetarian desert. Această rețetă servește 24 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ovăz de modă veche, ananas, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fig Crumble Baruri, zmeură crumble baruri, și Strawberry Crumble Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb, merisoarele și ananasul; aduceți la fierbere, amestecând des. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când boabele apar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Amidon De Porumb
Ananas
Fructe De Padure
Zahăr
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron mare, combinați făina, ovăzul, zahărul brun și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă nucile pecan. Puneți deoparte 1-1 / 2 căni pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci Pecan
5
Apăsați amestecul de firimituri rămas pe fundul unui 13-in. x 9-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Se coace la 350 la 8-10 minute sau până se întărește; se răcește timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se toarnă umplutura de fructe peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Fructe
8
Se presară cu amestec de firimituri rezervat.
9
Coaceți timp de 25-30 de minute mai mult sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.