Bare Cheie De Var

Bare Cheie De Var
Barele cheie de var necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 207 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie cheie, zahăr, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați o tigaie pătrată de 8 inci cu folie, lăsând o surplombă. Folie de ceață cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Faceți crusta: folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul și zahărul până la lumină, aproximativ 2 minute. Bateți în făină și sare. Apăsați uniform pe partea inferioară a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
TigaieTigaie
3
Coaceți până când sunt ferme și aurii în jurul marginilor, 20 până la 25 de minute. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Faceți umplutura: folosind un mixer electric la viteză medie, bateți ouăle, gălbenușul și zahărul până se omogenizează. Se amestecă sucul de lămâie și coaja. Îndoiți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Se toarnă umplutura peste crustă și se coace până se fixează, 20 până la 30 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau peste noapte. Folosiți surplomba de folie pentru a îndepărta barele din tigaie pentru a le tăia. Praf cu zahăr de cofetari chiar înainte de servire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista