Barcelona Ciocolată Caldă

Barcelona Ciocolată Caldă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați ciocolata caldă din Barcelona. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 200 de calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele necesită ciocolată dulce-amăruie, zahăr brun, cafea tare și fâșie de coajă portocalie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Barcelona Câine, și Paellan în Barcelona: o conspirație pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2/3 cană de apă clocotită și ciocolată tocată într-o cratiță medie, amestecând până se topește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați lapte și următoarele 4 ingrediente (prin coajă); gatiti la foc mediu-mic, amestecand cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Încălziți 5 minute sau până când se formează bule mici în jurul marginii tigaiei, amestecând frecvent (nu fierbeți). Aruncați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă 1 cană de amestec în fiecare din cele 4 căni. Lingura 1 lingura biciuit topping peste fiecare portie. Praf cu pudră de cacao, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Pudră De CacaoPudră De Cacao
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista