Barbotare Din Asia Fondue
Barbotare din Asia Fondue este un fără gluten și pescatarian garnitură. O porție conține 256 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de creveți, bulion Asiatic, ghimbir-soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fondue Asiatică, Cocteiluri De Cazan Cu Bule, și Bubbling Pâine Chifle Lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 până la 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați legume. Gatiti pana devin verde aprins, 2 pana la 4 minute.
Se scurge; se scufundă în apă cu gheață până se răcește; se scurge din nou.
Clătiți peștele, scoicile și creveții; se usucă.
Tăiați peștele în felii groase de 1/4 inch, de aproximativ 2 inci lungime.
Tăiați scoici transversal în felii groase de 1/4 inch.
Tăiați creveții pe jumătate pe lungime. Aranjați pește, scoici și creveți pe un vas plat.
Într-un vas sau o tigaie metalică de 3 litri la foc mare, aduceți la fierbere tot bulionul Asiatic. Dacă utilizați o tigaie de fondue de 2 litri, umpleți până la jumătate cu bulion fierbinte (păstrați bulionul rămas fierbinte; acoperiți și puneți la foc mic pe un interval).
Setați recipientul pe o flacără de alcool sau conserve de combustibil solid sau un arzător electric setat la foc mare. Aranjați legume, fructe de mare, sosuri și orez lângă tigaie.
Alimente cu suliță, câte 1 bucată, cu Furculițe de fondue sau frigarui subțiri (metal sau lemn) și scufundați în bulion. Gatiti legumele pana cand sunt fierbinti si fructele de mare pana abia opace in partea cea mai groasa, 30 de secunde pana la 1 minut. Scufundați alimentele fierbinți în sosuri și mâncați. Pe măsură ce lichidul se evaporă în tigaie, adăugați mai mult bulion fierbinte, folosind toate.
După ce se consumă legume și fructe de mare, se toarnă bulionul rămas în boluri și se adaugă orez la fiecare porție. Mănâncă cu linguri.