Barbotare din Asia Fondue este un fără gluten și pescatarian garnitură. O porție conține 256 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de creveți, bulion Asiatic, ghimbir-soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fondue Asiatică, Cocteiluri De Cazan Cu Bule, și Bubbling Pâine Chifle Lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 până la 3 litri de apă la fierbere.
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Se scurge; se scufundă în apă cu gheață până se răcește; se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Clătiți peștele, scoicile și creveții; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Tăiați peștele în felii groase de 1/4 inch, de aproximativ 2 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Tăiați scoici transversal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
7
Tăiați creveții pe jumătate pe lungime. Aranjați pește, scoici și creveți pe un vas plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Într-un vas sau o tigaie metalică de 3 litri la foc mare, aduceți la fierbere tot bulionul Asiatic. Dacă utilizați o tigaie de fondue de 2 litri, umpleți până la jumătate cu bulion fierbinte (păstrați bulionul rămas fierbinte; acoperiți și puneți la foc mic pe un interval).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Setați recipientul pe o flacără de alcool sau conserve de combustibil solid sau un arzător electric setat la foc mare. Aranjați legume, fructe de mare, sosuri și orez lângă tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Alcool
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Alimente cu suliță, câte 1 bucată, cu Furculițe de fondue sau frigarui subțiri (metal sau lemn) și scufundați în bulion. Gatiti legumele pana cand sunt fierbinti si fructele de mare pana abia opace in partea cea mai groasa, 30 de secunde pana la 1 minut. Scufundați alimentele fierbinți în sosuri și mâncați. Pe măsură ce lichidul se evaporă în tigaie, adăugați mai mult bulion fierbinte, folosind toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, Decojiți
11
După ce se consumă legume și fructe de mare, se toarnă bulionul rămas în boluri și se adaugă orez la fiecare porție. Mănâncă cu linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.