Bar De Cacao Fierbinte
Hot Cocoa Bar ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 410 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, lapte, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Weight Watchers Coconut Hot Cocoa prietenos pentru a sărbători Ziua Națională de cacao, Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble, și Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Batoane de scorțișoară, coajă de portocală confiată, caramel, frișcă, lapte de migdale, mămăligă, batoane de ciocolată cu mentă, ciocolată rasă, Nutella, mentă, ghimbir cristalizat și pudră de piper chipotle
Bateți împreună zahărul cofetarilor, pudra de cacao, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță (una cu gura de scurgere dacă aveți una). Asigurați-vă că îl amestecați foarte bine.
Bateți laptele încet, nu doriți bulgări.
Adăugați semințele de vanilie și păstaia.
Se pune la foc mediu și se aduce la foc mic. Gatiti pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Scoateți fasolea de vanilie și amestecați bucățile de ciocolată cu lapte până se topesc. Păstrați cald până la servire.
Configurarea barului de cacao: aranjați sau afișați toate aromele diferite de care se vor bucura oaspeții dvs. Dacă știți că oaspeții dvs. vor dori să încerce mai multe combinații, aveți la dispoziție căni espresso, astfel încât cacao fierbinte va dura mai mult, iar oaspeții nu se vor simți atât de rău încercând mai multe căni.