Bannock

Bannock
Bannock necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 15 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 224 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână praf de copt, apă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Selkirk Bannock, Buttermilk Bannock, și Bannock (Pâine Scottish Skillet).

Instrucțiuni

1
Măsurați făina, sarea și praful de copt într-un castron mare. Se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă untul topit și apa peste amestecul de făină. Se amestecă cu furculița pentru a face o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de aproximativ 10 ori. Bateți într-un cerc plat de 3/4 până la 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Gatiti intr-o tigaie unsa la foc mediu, lasand aproximativ 15 minute pentru fiecare parte. Utilizați două lifturi pentru o întoarcere ușoară. Poate fi copt și pe o foaie de copt unsă la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista