Bannock
Bannock necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 15 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 224 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână praf de copt, apă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Selkirk Bannock, Buttermilk Bannock, și Bannock (Pâine Scottish Skillet).
Instrucțiuni
Măsurați făina, sarea și praful de copt într-un castron mare. Se amestecă pentru a se amesteca.
Se toarnă untul topit și apa peste amestecul de făină. Se amestecă cu furculița pentru a face o minge.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de aproximativ 10 ori. Bateți într-un cerc plat de 3/4 până la 1 inch grosime.
Gatiti intr-o tigaie unsa la foc mediu, lasand aproximativ 15 minute pentru fiecare parte. Utilizați două lifturi pentru o întoarcere ușoară. Poate fi copt și pe o foaie de copt unsă la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute.