Bananele coapte ale Carlei
Bananele coapte ale Carlei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 170 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, nucșoară măcinată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Banane Coapte, Banane Coapte, și Banane Coapte Cu Rom.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o cratiță la foc mediu-mare, amestecați amidonul de porumb și zahărul. Se amestecă treptat în apă. Se aduce la fierbere, amestecând continuu.
Se ia de pe foc, se amestecă untul, sucul de lămâie, nucșoara și sarea.
Cojiți bananele și puneți-le într-o farfurie.
Stropiți sosul peste banane.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 12 minute.