Banane Foster Pie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Creole, așa că încercați Banana Foster Pie. Această rețetă este nu atât de sănătos. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. Această rețetă servește 8. Acest desert are 394 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru o alternativă similară, dar mai sănătoasă, încercați Plăcintă Cu Sirop De Arțar. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian și fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână sare, unt, sos de caramel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 248 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de www.seriouseats.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Banane Foster Pie, Banane Foster Pie, și Banane Congelate Foster Plăcintă Cu Înghețată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. căptușiți fundul și părțile laterale ale crustei de plăcintă preformate, răcite, cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă (reutilizez fasolea uscată pentru aceasta).
Coaceți timp de 15 minute pe raftul inferior al cuptorului, apoi îndepărtați greutățile și căptușeala, rotiți și coaceți până când fundul devine maro auriu, aproximativ 15 minute. Lăsați coaja să se răcească complet.
Faceți umplutura de banane: tapetați fundul crustei coapte cu felii de banane din 3 banane. Într-o tigaie de dimensiuni medii așezată la foc mediu, topiți untul și amestecați zahărul brun. continuați să amestecați până când zahărul se topește și începe să se caramelizeze. Opriți focul, stați înapoi și adăugați romul (amestecul se va aburi și va apărea).
Se pune la foc mic și se amestecă până când bucățile întărite devin netede. Se amestecă smântâna și vârful de sare.
Bateți până când amestecul este complet neted și bule ușor.
Se toarnă peste banane, se lasă amestecul să se răcească.
Așezați laptele și romul într-o cratiță de dimensiuni medii. Într-un castron mare, amestecați ouăle, gălbenușurile, zahărul brun, amidonul de porumb și sarea timp de două minute, până când amestecul este luminat.
Așezați amestecul de lapte la foc mediu până când începe să buleze pe părți. Folosiți amestecul de lapte fierbinte pentru a tempera amestecul de ouă, adăugând lichidul fierbinte la ouă puțin câte puțin și șoptind constant.
Se toarnă amestecul de cremă înapoi în cratiță și se pune la foc mic.
Bateți continuu. Amestecul va începe să se îngroașe după 3-4 minute. Continuați să bateți. Când crema începe să pulverizeze sau să buleze, bateți non-stop timp de două minute, apoi amestecați untul și turnați crema fierbinte peste bananele din crustă. Apăsați folia de plastic direct deasupra și puneți-o la frigider timp de cel puțin 4 ore pentru a se răci.
Scoateți folia de plastic din partea superioară a plăcintei.
Se toarnă cajeta sau caramel peste vârful cremei și se acoperă cu frișcă rece.
Presărați zahărul granulat peste banane, acoperindu-le pe suprafața plană, apoi așezați bananele pe o tavă metalică. Brulee vârfurile bananelor folosind o torță sau sub broilerul cuptorului.
Așezați-le deasupra plăcintei și serviți imediat.