Banane cu unt rumenit cu sos de portocale-coniac ia în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 63 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 334 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, unt, concentrat de suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Banane cu unt rumenit cu nuci pecan prăjite, Broccoli carbonizat cu unt rumenit portocaliu, și Grouper la grătar cu unt rumenit-cuscus portocaliu.
Instrucțiuni
1
Cojiți bananele și tăiați bananele pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
2
Tăiați fiecare jumătate transversal în 2 bucăți.
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați unt în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi. Gatiti untul 1 minut sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați banane; saut 1 minut sau până se rumenesc și se înmoaie, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
6
Adăugați 1 lingură de zahăr, amestecând ușor până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
7
Așezați bananele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Combinați restul de 2 linguri de zahăr, concentrat de suc, coniac, 1 lingură de apă și sare în tigaie. Aduceți la foc mic; gatiti 1 minut.