Banane cu unt rumenit cu sos de portocale-coniac
Banane cu unt rumenit cu sos de portocale-coniac ia în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 63 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 334 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, unt, concentrat de suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Banane cu unt rumenit cu nuci pecan prăjite, Broccoli carbonizat cu unt rumenit portocaliu, și Grouper la grătar cu unt rumenit-cuscus portocaliu.
Instrucțiuni
Cojiți bananele și tăiați bananele pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare jumătate transversal în 2 bucăți.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați unt în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi. Gatiti untul 1 minut sau pana se rumeneste usor.
Adăugați banane; saut 1 minut sau până se rumenesc și se înmoaie, întorcându-se o dată.
Adăugați 1 lingură de zahăr, amestecând ușor până se dizolvă zahărul.
Așezați bananele într-un castron mediu.
Combinați restul de 2 linguri de zahăr, concentrat de suc, coniac, 1 lingură de apă și sare în tigaie. Aduceți la foc mic; gatiti 1 minut.
Stropiți sosul peste banane.
Serviți imediat peste înghețată.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.