Banana Sundae Tort
Banana Sundae tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 342 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort, extract de migdale, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Banana Sundae Tort, Banana Split Sundae Tort, și Banana Split Sundae Tort De Înghețată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făină sau pulverizați cu spray de copt cu făină, fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, banane, apă, ulei, extract de migdale și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Presărați așchii de cărămidă uniform peste aluat.
Coaceți 34 până la 41 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Chiar înainte de servire, stropiți fiecare bucată de tort cu sirop de ciocolată și topping de caramel; se serveste cu inghetata. Păstrați tortul acoperit slab.