Banana Split Shortcake

Banana Split Shortcake
Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, Banana Split Shortcake ar putea fi o rețetă minunată fără gluten și fără lactate de încercat. Pentru 73 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 430 de calorii . Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home necesită banane, sos de ciocolată, prăjitură și înghețată de vanilie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 36% . Încercați Banana Split Shortcake , Healthy Banana Split Banana Bread și Banana Split pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți feliile de tort pe patru farfurii de desert. Acoperiți fiecare cu banane și înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
2
Stropiți cu sos de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Shortcake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista