Banana Chip Crusted Nemernic Cotlet De Porc
Banana Chip Crusted Jerk cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.93 pe portie. O porție conține 895 calorii, 45g de proteine, și 52G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ulei vegetal, panko și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Crustă De Cartofi, Tresar Cotlet De Porc, și Tresar Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați scallions, păstrând albii și verdele separat.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu până la cald. Amestecați albușurile de scallion și 1/4 linguriță fiecare sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când scallions sunt aurii, aproximativ 2 minute. Se amestecă fasolea împreună cu orice lichid din cutie, se aduce la foc mic și apoi se scoate de pe foc. Reglați condimentele dacă este necesar.
Pulsați chipsurile de banane într-un blender până când sunt măcinate fin. Amestecați firimiturile de banane împreună cu condimentele panko și smucitură.
Presărați fiecare cotlet de porc cu un vârf generos de sare și piper, apoi dragați-le în stratul de firimituri de banane, apăsând astfel încât firimiturile să adere.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare până la cald. Apoi adăugați Cotletele de porc în loturi și gătiți, întorcând o dată, până când sunt aurii și doar roz în centru, aproximativ 8 minute în total. Ștergeți tigaia și gătiți restul de cotlet de porc cu restul de 3 linguri de ulei în același mod.
Lăsați carnea de porc să stea 5 minute.
Serviți carnea de porc cu orezul și fasolea, presărată cu verdele rezervat de scallion.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.