Baklava Rulată: Baklava Orthi
Baklava rulată: Baklavan Orthi este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Acest desert are 944 calorii, 15g de proteine, și 83g de grăsime per portie. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de migdale albe, scorțișoară măcinată, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Baclava Rulată, Baclava Rulată, și Cea Mai Ușoară Baklava Rulată.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele siropului într-o cratiță; se aduce la fierbere și se fierbe timp de 15 minute.
Scoateți lămâia și condimentele. Se răcește și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați migdalele, nucile, zahărul, scorțișoara și cuișoarele măcinate împreună într-un bol. Luați 4 foi de aluat phyllo și periați fiecare foaie cu unt topit, stratificând foile în timp ce mergeți. Odată ce cele 4 foi sunt presate împreună, presărați amestecul de nuci peste foaia superioară și rulați, pe lungime, până ajungeți la capăt. Păstrați ruloul cât mai strâns posibil, fără a se rupe. Ar trebui să arate ca un cilindru lung.
Tăiați ruloul în bucăți de 2 inci, înmuiați fiecare în untul topit și așezați-l pe o foaie de copt.
Se introduce la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc. Când ați terminat, scoateți fiecare bucată din tigaie și scufundați în siropul rece și așezați-l pe un suport pentru a se scurge.
Serviți în cupe mici de tort pe un platou.