Baklava De Ciocolată-Alune
Ciocolata-alune Baklava ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. O porție conține 476 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, veți obține un desert care servește 24. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, scorțișoară, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Baklava De Ciocolată-Alune, Baklava De Ciocolată-Alune, și Baclava de alune și ciocolată cu Espresso-sirop frangelico pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți nucile pe o foaie de copt și coaceți timp de 12 minute, până când cojile sunt vezicule; lasa sa se raceasca. Lăsați cuptorul pornit.
Transferați nucile pe un prosop de bucătărie și frecați pielea, apoi transferați-le într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt tocate grosier.
Adăugați ciocolata, 2/3 cană de zahăr și scorțișoară în robotul de bucătărie și pulsați până când ciocolata și nucile sunt tocate mărunt și de aceeași dimensiune.
Desfaceți filoul și acoperiți-l cu o foaie de folie de plastic. Ungeți cu generozitate o tigaie metalică de 9 pe 13 inci. Unt și stivă 8 foi de phyllo. Tăiați marginile. Ușurați teancul în tigaie.
Presărați aproximativ 2 căni de umplutură peste filo. Ungeți și stivați încă 2 foi phyllo; îndoiți-le în jumătate transversal și așezați-le peste umplutură.
Presărați încă 2 căni de umplutură. Se acoperă cu încă 2 foi pliate cu unt și 2 căni de umplutură. Ungeți și stivați încă 3 foi de filo, pliați-le în jumătate și așezați-le peste umplutură. Îndoiți filoul deasupra și periați generos cu unt. Folosind o riglă și un cuțit ascuțit, tăiați baclava (prin partea superioară și inferioară) în pătrate de 3 inci (va rămâne puțin pe o parte lungă).
Tăiați fiecare pătrat în jumătate pentru a face triunghiuri.
Coaceți baklava timp de 25 de minute, apoi coborâți temperatura cuptorului la 300 și coaceți timp de 50 de minute mai mult, până devin aurii.
Într-o cratiță, aduceți apa, mierea și restul de 2 căni de zahăr la fierbere. Se fierbe la foc moderat timp de 10 minute. Puneți imediat siropul fierbinte peste baklava fierbinte și lăsați să stea până se răcește complet, cel puțin 4 ore și de preferință peste noapte.