Baklava De Ciocolată-Alune

Baklava De Ciocolată-Alune
Ciocolata-alune Baklava ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. O porție conține 476 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, veți obține un desert care servește 24. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, scorțișoară, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Baklava De Ciocolată-Alune, Baklava De Ciocolată-Alune, și Baclava de alune și ciocolată cu Espresso-sirop frangelico pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți nucile pe o foaie de copt și coaceți timp de 12 minute, până când cojile sunt vezicule; lasa sa se raceasca. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Transferați nucile pe un prosop de bucătărie și frecați pielea, apoi transferați-le într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
4
Adăugați ciocolata, 2/3 cană de zahăr și scorțișoară în robotul de bucătărie și pulsați până când ciocolata și nucile sunt tocate mărunt și de aceeași dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Desfaceți filoul și acoperiți-l cu o foaie de folie de plastic. Ungeți cu generozitate o tigaie metalică de 9 pe 13 inci. Unt și stivă 8 foi de phyllo. Tăiați marginile. Ușurați teancul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
6
Presărați aproximativ 2 căni de umplutură peste filo. Ungeți și stivați încă 2 foi phyllo; îndoiți-le în jumătate transversal și așezați-le peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
UntUnt
7
Presărați încă 2 căni de umplutură. Se acoperă cu încă 2 foi pliate cu unt și 2 căni de umplutură. Ungeți și stivați încă 3 foi de filo, pliați-le în jumătate și așezați-le peste umplutură. Îndoiți filoul deasupra și periați generos cu unt. Folosind o riglă și un cuțit ascuțit, tăiați baclava (prin partea superioară și inferioară) în pătrate de 3 inci (va rămâne puțin pe o parte lungă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Tăiați fiecare pătrat în jumătate pentru a face triunghiuri.
9
Coaceți baklava timp de 25 de minute, apoi coborâți temperatura cuptorului la 300 și coaceți timp de 50 de minute mai mult, până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Într-o cratiță, aduceți apa, mierea și restul de 2 căni de zahăr la fierbere. Se fierbe la foc moderat timp de 10 minute. Puneți imediat siropul fierbinte peste baklava fierbinte și lăsați să stea până se răcește complet, cel puțin 4 ore și de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista