BAKER ' s One BOWL cookie-uri Super bucată

BAKER ' s One BOWL cookie-uri Super bucată
Cookie-urile BAKER ' s One BOWL Super Chunk ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 205 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați jardiniere nuci pecan, vanilie, ovăz cu gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baker ' s One BOWL bucăți de ciocolată Macaroons, Cookie-uri originale de ciocolată ale brutarului, și Cookie-urile de ciocolată dulce ale lui BAKER ' s GERMAN pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați făina, ovăzul și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte. Bateți untul și zaharurile într-un castron mare cu mixerul până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă în ou și vanilie. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă ciocolata și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
OvăzOvăz
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Aruncați linguri rotunjite de aluat, la distanță de 2 inci, pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 10 min. sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe foi de copt 2 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista